ponedjeljak, 30. svibnja 2016.


Kora:
  •     1 ipo solja brasna (solja od 200 ml.)
  •     1 prasak za pecivo
  •     1 vanilin secer
  •     1 jaje
  •     3 kasike kisele pavlake-kajmaka
  •     100 gr. omeksalog putera
  •     3 kasike secera

Fil:
  •     ​200 gr. krem sira
  •     2-3 kasike secera
  •     1 vanilin secere
  •     jagode i kivi (moze i neko drugo voce po vasoj zelji)

Puter omeksat na sobnoj temperaturi.

​Brasno stavit u posudu,dodat mu omeksal puter i sve ostale sastojke za koru pa zamjesite fino tijesto.

Razvite tijesto (ne previse tanko) pecite na 180C dok kora ne pocne dobivat boju.

Maknite iz peci i pustite da se prohladi.

Izmutite krem sir i secer pa premazite prohladjenu koru.

Ukrasite vocem po vasoj zelji i posluzite se.

Tagged:

0 komentari:

Objavi komentar