Kora:
- 1 ipo solja brasna (solja od 200 ml.)
- 1 prasak za pecivo
- 1 vanilin secer
- 1 jaje
- 3 kasike kisele pavlake-kajmaka
- 100 gr. omeksalog putera
- 3 kasike secera
Fil:
- 200 gr. krem sira
- 2-3 kasike secera
- 1 vanilin secere
- jagode i kivi (moze i neko drugo voce po vasoj zelji)
Puter omeksat na sobnoj temperaturi.
Brasno stavit u posudu,dodat mu omeksal puter i sve ostale sastojke za koru pa zamjesite fino tijesto.
Razvite tijesto (ne previse tanko) pecite na 180C dok kora ne pocne dobivat boju.
Maknite iz peci i pustite da se prohladi.
Izmutite krem sir i secer pa premazite prohladjenu koru.
Ukrasite vocem po vasoj zelji i posluzite se.
0 komentari:
Objavi komentar