petak, 10. lipnja 2016.


Potrebno:
  •     40 dag tjestenine po želji (pužići, spiralice….)
  •     3 veća krumpira
  •     1 luk
  •     2 žličice slatke crvene mljevene paprike
  •     vegeta, sol, papar

Priprema:

    Posebno skuhati u jednoj zdjeli tjesteninu, a u drugoj krumpir.
    Kuhanu tjesteninu ocijediti, a krumpir oguliti i lagano vilicom zgnječiti (ne do kraja, tek toliko da se raskaša) Ako želite prije biti gotovi s ručkom, tada krumpir ogulite i narežite na kockice pa će se skuhati još prije 😉
    Na ulju u većoj dubljoj tavi popržiti nasjeckan luk, dodati mljevenu papriku i promiješati. Tada dodati tjesteninu i zgnječen krumpir, posoliti ili povegetiti i dobro promiješati.

I to je to! Poslužiti uz pečene faširance, pečene odreske na naglo ili kuhane kobase. I naravno, uz obilje zelene salate.

0 komentari:

Objavi komentar