Malo je drugačije od običnog pečenog krumpira,
Sastojci 4 osobe:
1. krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati
na podlozi.
2. zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu).
3. krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u
pleh za pečenje.
4. izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko
krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira.
5. peći u pečnici.
www.coolinarika.com
Sastojci 4 osobe:
- 1 kg krumpira
- 5 dkg margarina
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 režanj češnjaka
- sol, peršin
1. krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati
na podlozi.
2. zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu).
3. krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u
pleh za pečenje.
4. izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko
krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira.
5. peći u pečnici.
www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar