četvrtak, 19. svibnja 2016.


Znamo svi da se za doručak preporučuju jaja, pahuljice i ovsena kaša, ali ponekad možemo sebi da dozvolimo i čist hedonizam! I da ujutru pojedemo pica-hleb.
Pica hljeb? Da, molim!

Potrebno je:
* pogača

* 1 šolja paradajz sosa sa začinima

* 225 g mocarele

* 170 g kobasice

* 1/2 glavice crnog luka

* 1/2 šolje svežeg bosiljka

* 1 šolja seckane šunke

* 1 babura

* 1 šolja rendanog kačkavalja

Priprema:

Zagrejte rernu na 180 stepeni. Izdubite pogaču kao što je pokazano u videu, pa potom premažite unutrašnjost paradajz sosom. Poslažite mocarelu, kobasice, crni luk, bosiljak, šunku, papriku, ponovo premažite sosom, pa poslažite ostale sastojke. Na kraju završite mocarelom i kačkavaljem. Stavite poklopac od kore koju ste isekli, uvijte u alu-foliju i stavite u rernu na pola sata da se zapeče.
Izvadite i dodajte preostali deo kačkavalja i kobasice i vratite na još pola sata da se kačkavalj zapeče.








0 komentari:

Objavi komentar