ponedjeljak, 30. svibnja 2016.


Sastojci za biskvit:
  •     4 jaja
  •     4 kasike secera
  •     4 kasike brasna
  •     4 kasike ulja
  •     4 kasike mlijeka
  •     pola praska za pecivo
Sastojci za krem:
  •     2 slag pjene
  •     2 dcl mlijeka
  •     2 slag fixa
  •     2 kasike secera u prahu
  •     200 gr sjeckanih jagoda
Sastojci za ukrasavanje:
  •     1 slag pjena
  •     1 dcl mlijeka
  •     jagode
  •     bijela cokolada
  •     kokos u boji

Priprema:

Umutiti pjenasto jaja sa secerom, dodati ostale sastojke, sjediniti ih, istresti u pleh oblozen pek papirom i peci na 170 C dok se biskvit ne
ispece tj. dok blago ne porumeni.

Peceni biskvit ohladiti.
Umutiti slag pjene, dodati secer i slag fix, premazati preko biskvita i posuti sa sjeckanim jagodama.
Zarolati polako nafilovani biskvit.

Umutiti slag i premazati okolo roladu, ukrasiti sa ribanom bijelom cokoladom, jagodama i kokosom.

Prijatno!

Tagged:

0 komentari:

Objavi komentar