nedjelja, 29. svibnja 2016.


Sastojci
4 osobe

  •     4 kesice voćnog čaja (nar, brusnica,narandža, jagoda…)
  •     malo kandirane narandže
  •     malo kandiranog ananasa
  •     malo kandirane papaje
  •     malo kandiranog manga
  •     malo suve brusnice
  •     po želji meda
  •     malo cimeta
    Priprema
        Skuvati čaj na uobičajen način.
        Pomešati različite vrste kandiranog i sušenog voća i staviti na dno svake šolje.
        Razliti čaj u šolje preko voća i u svaku dodati malo cimeta. Zasladiti medom po želji.
    Posluživanje

    Čaj se konzimira tako što se uzme kašičica voća sa dna, pa gutljaj čaja.

    Efektno je ako se posluži u staklenim šoljicama, jer se onda vidi voće na dnu.

    Pored voćnog, dobra je i kombinacija sa zelenim čajem.



0 komentari:

Objavi komentar