NAJBOLJE ĆUFTE KOJE SAM IKAD JELA.
Sastojci:
Priprema:
1.
Izmiješati sve sastojke i ostaviti sat dva da odstoji u frižderu.
2
Napraviti umak od paradajza kao za obične ćufte ili filovanu papriku, formirati okruglice od mesa i staviti u umak te kuhati oko sat vremena, odnosno dok okruglice ne budu kuhane. Šalica je od 2, 5 dcl.
Pošalji ovo e-poštom Blogiraj ovo!Podijeli na usluzi TwitterPodijeli na usluzi Facebook
Sastojci:
- 700 grama mljevenog miješanog mesa
- 1 jaje
- 1 vrećica parmezana
- 1/3 šalice krušnih mrvica
- 1 žlica protisnutnog češnjaka
- 2 žličice soli
- 1 žličica papra
- 1/3 šalice mlijeka
- 1/2 žličice origana
- 1/4 šalice nasjeckanog svježeg peršina
Priprema:
1.
Izmiješati sve sastojke i ostaviti sat dva da odstoji u frižderu.
2
Napraviti umak od paradajza kao za obične ćufte ili filovanu papriku, formirati okruglice od mesa i staviti u umak te kuhati oko sat vremena, odnosno dok okruglice ne budu kuhane. Šalica je od 2, 5 dcl.
Pošalji ovo e-poštom Blogiraj ovo!Podijeli na usluzi TwitterPodijeli na usluzi Facebook
0 komentari:
Objavi komentar