petak, 29. travnja 2016.

 NAJBOLJE ĆUFTE KOJE SAM IKAD JELA.



Sastojci:
  • 700 grama mljevenog miješanog mesa
  • 1 jaje
  • 1 vrećica parmezana
  • 1/3 šalice krušnih mrvica
  • 1 žlica protisnutnog češnjaka
  • 2 žličice soli
  • 1 žličica papra
  • 1/3 šalice mlijeka
  • 1/2 žličice origana
  • 1/4 šalice nasjeckanog svježeg peršina

Priprema:
1.
Izmiješati sve sastojke i ostaviti sat dva da odstoji u frižderu.
2


Napraviti umak od paradajza kao za obične ćufte ili filovanu papriku, formirati okruglice od mesa i staviti u umak te kuhati oko sat vremena, odnosno dok okruglice ne budu kuhane. Šalica je od 2, 5 dcl.
Pošalji ovo e-poštom Blogiraj ovo!Podijeli na usluzi TwitterPodijeli na usluzi Facebook

Tagged:

0 komentari:

Objavi komentar